Kärlek och mys

Så har vi firat vårt första år som förlovade, vi hade verkligen en riktigt lyxig nyårsafton med kantarellsoppa till förrätt, oxfilé och potatisgratäng till huvudrätt och glassbomb till efterrätt. 🎉

Efter ett år i huset och ett år som förlovade börjar det nu kännas som att vi landat. Det har tagit ett tag att hämta sig efter flytt,renovering och att känna in stället vi hittat. Nu tror jag ändå att vi börjar känna hur vi vill ha det. En del förbättringar av tvättstugan har gjorts i höst och en tanke att på sikt flytta tvättstugan till gamla pannrummet har fått gro under tag, vad vi gör utav det återstår att se… Lampor under ledstången till övervåningen har monterats och genast fick vi en mycket ljusare hall. Ute belysning och bänkbelysning  i köket är något vi ska jobba på under våren. Vi har också börjat fundera på hur vi skulle kunna fräscha upp vardagsrummet på mellanvåningen, när det något större projektet kommer igång vet vi inte än.

Den senaste förbättringen är ett nytt köksbord som vi fått av svärfar, det blev fantastiskt bra och vi är väldigt tacksamma!  

Nu lite bilder 😉

    
 

Lämna en kommentar